Det er det ting som bruder trenger å vite, slik at forberedelsene til bryllupet er enkle og rolige, og festen er vellykket Vi har samlet en liste over de beste hemmelighetene i forberedelsen, slik at du ikke mister den minste detalj!

Først og fremst bør du lage en liste over alt du må gjøre. Inkluder små oppgaver som å bestille en overføring, eller små ting som å finne gode brudesko.

5-6 måneder før:

Bestem på bryllupsdatoen. Dette er et viktig spørsmål, fordi usikkerhet kan bremse prosessen med å forberede til bryllupet, og ganske betydelig.  

Hvis du vil gifte deg  kirken, må du kontrollere om det vil være mulig å holde der en seremoni på denne dagen.

Det er også bedre å planlegge bryllupsreisen fremover. Rådfør deg med reisebyråer på forhånd, fordi det kan være vanskelig å velge fly, og det er bedre å forberede internasjonale pass og andre dokumenter på forhånd.

Nå er det på tide å søke etter bryllupstjenester. For å lette søket, bruk bryllupskatalogen. Det er viktig å bestemme alle på forhånd, og ikke søke alt i en nødmodus.

Lag et bryllupsbudsjett, beregne de omtrentlige kostnadene og avgjør hvilke kilder du vil dekke kostnadene.

Tenk på gjestene som du vil invitere til bryllupet. Skalaen til banketten og budsjettet for bryllupet vil avhenge av antall gjester.

Finn en restaurant som passer for en bankett. Hvis du planlegger et sommerbryllup, er det viktig å gjøre dette på forhånd.

Ta vare på deg selv. Når bryllupsdagen kommer, bør du se best ut! I seks måneder kan du oppnå fantastiske resultater: sport, jogging regelmessig, besøk til skjønnhetssalonger vil gjøre deg uimotståelig.

Start din bryllupskonto, begynn å opprettholde en tabell over utgifter og inntekt for å ta hensyn til alle kostnadene og forstå totalbeløpet av bryllupsbudsjettet.

2-3 måneder før

Løs problemet med skattekontoret og rådhuset, legg inn en søknad og sett en dato for seremoni. Det viktigste er ikke å glemme pass og penger. Hvis du bestemmer deg for å bli gift i kirken, det er på tide å velge en kirke, snakke med presten, og betale.

Det er på tide å tenke på brudekjole og drakt på brudgommen. Besøk salonger, butikker, sjekk kjoler på Internett og velg det som passer deg best. Velg bryllupsringer til din smak og kjøp dem på forhånd.

Klargjør den endelige gjestelisten og invitasjonen, bestem hvem som vil være vitner og andre «offisielle bryllupspersoner».

Bryllupet kommer snart!

Ta vare på baren. Vanligvis for 50 gjester er en barman nok. Men hvis du skal servere merkede drinker, om krever mye tid å lage, inviter en ekstra assistent.  

Husk, at personer som omgir deg når du organiserer et bryllup, har vanligvis mye erfaring i dette området og vil anbefale deg gode spesialister. En fotograf kan fortelle deg om en profesjonell blomsterhandler, og seremoniemesteren bør vite hvilken av musikgruppene som skal gjøre din bryllupsatmosfære uforglemmelig.