I dag kritiserer samfunnet fortsatt kvinner for å ha lyst til å gifte seg med en vellykket mann. Men hvis en jente er smart, vakker, med en utmerket utdannelse og en vellykket karriere, hvem vil hun ha som en ektemann? Enhver vellykket jente trenger en mann til å matche henne – smart, vellykket og interessant. Men her oppstår et annet spørsmål. Hvordan kan du finne ham?

Først av alt skal du bestemme hvilken type mann du vil møte. For et seriøst forhold? Så ikke gå til nattklubber, restauranter og tvilsomme barer. Vi anbefaler ikke å delta på pokerturneringer, da gamblingavhengighet ikke kan være en god vane. Vil du at denne mannen skal dele dine verdier? Så glem ferie romantikk. Unngå de stedene hvor det er umulig å møte en seriøs mann med alvorlige intensjoner.

Her er topp 5 steder hvor du kan møte en skikkelig mann.

Helikopter skoler

Kjære jenter, å ha en helikopter, vedlikeholde den og være i stand til å styre den, er en dyr glede. Og hvis en mann er fokusert på det, så har han midler for det. Derfor anbefaler vi å kontrollere og besøk arrangementer på flyeskoler. De tilbyr rimelige test-leksjoner som alle kan registrere seg for. Ikke glem å finne ut den grunnleggende informasjonen i dette området, gå til nettstedet og lær de vanligste modellene for helikoptre, treningsperioder og alt som hjelper deg med å starte eller holde en samtale.

Et litt knepp. Hvis du ikke lykkes i å infiltrere og bli med, finn en restaurant på flyeskoleområdet og kom dit til lunsj.

Golfbaner

Dette stedet har både fordeler og ulemper. Blant ulemper merker vi at spesifikken av denne sporten krever mye tid for å etablere et forhold. Under spillet er spillerne spredt over feltet, hver ved hullet sitt, og hver har sin egen rute. Derfor kan interaksjon med spillere være problematisk hovedsakelig på grunn av avstanden. Du kan møte interessante mennesker på restauranten etter kampen eller før den starter.

Racing-skole

Det er mange motorveier i Norge, hvor du kan skjerpe dine kjøreferdigheter og gjøre en skjebnesvangende bekjentskap. I tillegg tilbyr mange skoler trening på sine egne biler. Din oppgave er å slå sammen med elskere av høye hastigheter og nyte racing.

Økonomiske fora

Hvis du er en vakker kvinne med en vellykket karriere og kunnskap, ikke gå glipp av muligheten til å besøke et bedriftsforum. Antallet vellykkede enslige menn på slike arrangementer overstiger alle akseptable normer. Hvis du ikke blir forvirret,  skal du møte flere interessante mennesker enn du forventet. Vær imidlertid forsiktig så du ikke går inn i en gifte mann.

Bilutstillinger

Hvilken mann liker ikke gode biler? Hundrevis av enslige menn kommer til bilutstillingen og   har ikke noe imot å gjøre bekjentskap.

Hvis du vil starte en samtale med mannen, spør ham om bilen, som han ser på. Hvorfor er den bra, hvorfor er den bedre enn den andre? Fortell ham at denne bilen passer godt til ham. Hvis du selv er glad i biler, diskuter de øyeblikkene du er interessert i, slik at en interessant dialog starter på en naturlig måte.